SPORT

Într-o lume dominată de sportul “rege”, considerăm de datoria noastră să sprijinim È™i alte ramuri sportive È™i să contribuim la restituirea unei tradiÅ£ii ale sportului românesc. Ternisul de câmp, echitaÈ›ia, handbalul sunt în esență ÅŸanse de a educa spiritul de competiÅ£ie ÅŸi de fair-play al tinerilor. Iar când vorbim despre educaÅ£ie, ne referim inclusiv la atmosfera din jurul competiÅ£iilor ÅŸi la sportivitatea publicului.

Trofeul ”Pa&Co International” la tenis de câmp

În toamna anului 2009 s-a desfășurat Cupa “Pa & Co International” la tenis de câmp. Turneul a fost înscris în calendarul FederaÅ£iei Române de Tenis ÅŸi s-a adresat atât juniorilor, cât ÅŸi veteranilor.

Peste 70 de copii de la cluburi din BucureÅŸti, Bacău, BraÅŸov, ConstanÅ£a, IaÅŸi, FocÅŸani, GalaÅ£i etc s-au întrecut la categoriile 8 ani, 10 ani ÅŸi 12 ani, feminin ÅŸi masculin. O a doua săptămână a fost rezervată veteranilor. Peste 50 de tenismani din BucureÅŸti, FocÅŸani, BraÅŸov, IaÅŸi, TârgoviÅŸte, NeamÅ£, Sfântu Gheorghe, Bacău, Vaslui, BotoÅŸani, Brăila, GalaÅ£i, Suceava, Adjud, OneÅŸti s-au luptat pentru a-ÅŸi adjudeca Trofeul “Pa&Co International”.

CompetiÅ£ie a fost un succes, dacă este să luăm în calcul numărul semnificativ de competitori valoroÅŸi, din toate zonele ţării, care s-au întrecut. Pa&Co International a considerat că un astfel de turneu este un câÅŸtig pentru OneÅŸti ÅŸi, poate, un prim pas în readucerea sportului oneÅŸtean la gloria de odinioară.

ReprezentanÈ›ii companiei intenÈ›ionează să transforme în tradiÈ›ie Cupa ”Pa&Co International” la tenis de câmp.

Pa & Co International susÅ£ine eleganÅ£a în sport

Compania Pa&Co International a reabilitat, în ursul lunii aprilie 2008, Baza de Călărie “Felix Å¢opescu” din PloieÈ™ti, la parametrii impuÅŸi de FederaÅ£ia Ecvestră Internatională. O provocare specială, în care ne-am implicat financiar ÅŸi logistic ÅŸi am finalizat în cinci săptămâni lucrările complexe de refacere a terenului de echitaÅ£ie ÅŸi a anexelor acestuia.

SpecialiÅŸtii firmei noastre au proiectat ÅŸi au realizat un nou sistem de drenare ÅŸi au intervenit asupra terenului, decopertat până la o adâncime de 30 de centimetri. Pământul a fost acoperit cu material geotextil, peste care s-a aÅŸternut nisip ÅŸi textil special, cu proprietăţi în amortizarea săriturilor. Pa&Co International a amenajat ÅŸi un teren de încălzire pentru concurenÅ£i, cu o suprafaţă de 2.400 de metri pătraÅ£i, creându-se, astfel, condiÅ£iile pentru desfăşurarea unor competiÅ£ii de înalt nivel.

Handbal masculin

Pa&Co International susÈ›ine echipa de Handbal masculin a municipalității băcăuane, o echipă aflată în partea de sus a clasamentelor. Succesul echipei redă o tradiÈ›ier pe cale de a se pierde, aceea a succeselor handbaliÈ™tilor băcăuani.